Døgn-telefon

70 25 25 33

Prisberegner

Beregn din pris

Udsyngning

Udsyngning ved ilægning i kisten er en værdig og respektfuld måde at sige farvel på. Med BedreBegravelses erfaring sikrer vi en mindeværdig og personlig afsked for de pårørende.

Udsyngning: En tidløs afskedstradition

Udsyngning er en dybfølt, gammel skik, og udgør ofte også den sidste chance, de pårørende har for at være sammen med afdøde. Denne betydningsfulde ceremoni finder typisk sted i forbindelse med, at kisten med afdøde transporteres til kapellet, hvilket normalt sker inden for det første døgn efter, at afdøde er sovet ind.

Denne højtidelighed kan finde sted enten lige før eller efter, at afdøde er lagt i kisten. Det er en tid for samling og refleksion, som kan foregå hjemme, på plejehjemmet eller ved aflevering af kisten i kapellet.

Det unikke ved udsyngning er dens fleksibilitet; familier har friheden til at skræddersy ceremonien efter deres ønsker og behov. Den kan bestå af et enkelt element eller en kombination af flere handlinger, som at synge, bede Fadervor eller læse et bibelafsnit.

Hvordan kan BedreBegravelse hjælpe?

Hos BedreBegravelse forstår vi vigtigheden af udsyngning og den dybe betydning, det har for de pårørende. Med vores erfaring og empati guider vi familier gennem denne del af afskedsprocessen. Vores team kan hjælpe med at arrangere udsyngningen, vælge passende musik eller salmer og sikre, at hvert aspekt af ceremonien afspejler afdødes liv og personlighed.

Hver familie er unik, og deres ønsker for udsyngningen varierer. Hos BedreBegravelse er vi opmærksomme på disse individuelle behov og arbejder tæt sammen med familierne for at tilpasse ceremonien, så den bliver så meningsfuld som muligt. Uanset om det er gennem valg af specifikke sange, inddragelse af personlige elementer eller tilrettelæggelse af ceremonien, står vi klar til at støtte og vejlede.

Din online bedemand

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt

Hos BedreBegravelse er vi alle uddannede bedemænd, og arbejder alle efter de samme anerkendte procedurer med stor respekt for din situation. 

Har du spørgsmål?

Ring til os på 70 25 25 33

Bedemand Minna A. Christensen BedreBegravelse
Minna Angelo Christensen

Minna har mere end 10 års erfaring som bedemand og har tidligere været bedemand i en lokal bedemandsforretning på Sjælland.

Hun er uddannet inden for psykologi, sorg og krise, hvilket hun bruger i dialogen med de pårørende og planlægningen af begravelser og bisættelser.

Bedemand Christian Holm BedreBegravelse
Christian Holm

Christian har mere end 13 års erfaring som bedemand og fungerer som daglig leder i BedreBegravelse.dk

Han var med til at stifte BedreBegravelse tilbage i 2010, og han har derfor indgående erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser over hele landet.