Døgn-telefon

70 25 25 33

Prisberegner

Beregn din pris

Min sidste vilje

Hos BedreBegravelse har vi skabt et overskueligt og brugervenligt dokument til udformning af 'Min Sidste Vilje'. Vores værktøj giver klarhed og ro i sindet, og sikrer at dine ønsker til begravelse eller bisættelse bliver tydeligt videreformidlet til dine nærmeste.

Skriv om dine ønsker til begravelse eller bisættelse

Ved at planlægge din egen begravelse eller bisættelse giver du dine efterladte en uvurderlig gave: Klarhed og ro i sindet. Med BedreBegravelses værktøj til at udfylde den sidste vilje kan du nemt udtrykke dine præferencer for din begravelse eller bisættelse, hvilket er en værdifuld hjælp for dine efterladte i en ellers udfordrende tid. Download ‘Min Sidste Vilje’, og gør dine tanker om din afsked tydelige og forståelige.

Livets store begivenheder får os ofte til at reflektere over vores egen død, og hvordan, vi ønsker, vores sidste rejse skal være. Du kan vælge at dele disse tanker mundtligt med dine nærmeste, eller bruge ‘Min Sidste Vilje’ fra BedreBegravelse til at sikre, at dine tanker og ønsker er klart kommunikeret, hvilket fjerner eventuelle usikkerheder og sikrer en handling, der ærer dit minde præcist som ønsket.

Er ‘Min Sidste Vilje’ juridisk bindende?

‘Min Sidste Vilje’ er ikke juridisk bindende på samme måde som et testamente, men det er en dybdegående måde at videregive dine ønsker omkring din begravelse eller bisættelse til dine nærmeste. Vi har erfaret, at familier som har adgang til ‘Min Sidste Vilje’, altid stræber efter at opfylde disse ønsker så nøjagtigt som muligt. Det er derfor vigtigt, at din familie kender til dokumentets eksistens, og at det er let tilgængeligt. Det bedste er simpelthen at meddele dem, hvor det ligger – gerne samme sted du opbevarer dine personlige dokumenter som dåbsattest, vielsesattest eller pas.

Familie udfylder Min Sidste Vilje sammen

Du kan også få udleveret et gratis eksemplar af ‘Min Sidste Vilje’ til udfyldelse i en af Begravelse Danmarks forretninger. Alternativt kan du downloade dokumentet her på siden og udfylde det på computeren, hvorefter du kan udskrive det, eller gemme det som en fil til senere redigering eller deling med din familie.

Forudbetalt begravelse

At planlægge sin sidste vilje er et skridt mod ro og klarhed. En naturlig forlængelse af dette er muligheden for at forudbetale din begravelse eller bisættelse.

BedreBegravelse er en del af Begravelse Danmark, der ejes af de mere end 40.000 opsparere i Begravelseskassen Danmark. Med Begravelseskassen Danmarks forudbetalingsmuligheder kan du sikre, at alle økonomiske aspekter er ordnet på forhånd. Dette aflaster dine pårørende for den økonomiske byrde i en allerede svær tid. Forudbetaling giver dig også mulighed for at fastlåse prisen, undgå fremtidige prisstigninger og sikre, at alt forløber som planlagt. Besøg vores hjemmeside for mere information og skræddersy en plan, der passer til dine ønsker og behov.

Din online bedemand

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt

Hos BedreBegravelse er vi alle uddannede bedemænd, og arbejder alle efter de samme anerkendte procedurer med stor respekt for din situation. 

Potrætbillede af Lene Vincent, bedemand BedreBegravelse
Lene Vincent

Lene har flere års erfaring som bedemand hos BedreBegravelse. Hun kan rådgive og arrangere en komplet bisættelse eller begravelse over hele landet.

For Lene er det vigtigt at være empatisk og lyttende, når hun taler med de pårørende for at sikre sig, at den sidste afsked bliver så personlig som muligt.

Bedemand Bente Rasmussen
Bente Rasmussen

Bente har flere års erfaring som bedemand. Hun sidder til hverdag på vores kontor i Fredericia, men har erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser i hele landet.

Det vigtigste for Bente er, at I føler jer godt hjulpet, og at hun er nærværende, så alle detaljerne kommer på plads.